Let op! Rijbanen Coolsingel noord naar zuid open. 28 Sep – 17 Nov: Schiedamsedijk richting Coolsingel afgesloten. Gebruik de omleidingsroutes.

Sluit

Werkzaamheden Schiedamsedijk

4 Sep 2018 - Algemeen, Ondernemers, Bewoners, Leveranciers

Ook een deel van de Schiedamsedijk wordt ingericht in de stijl van de nieuwe Coolsingel. Vanaf de Schilderstraat tot aan het Churchillplein wordt gewerkt aan de rijbaan en het fietspad. De Eneco voert werkzaamheden uit aan hun stadsverwarming. Fietsers gebruiken tijdelijk de rijbaan en auto's hebben een rijbaan minder tot hun beschikking.
Van september tot medio november is het deel voor het Maritiem Museum aan de beurt en in 2019 de overzijde ter hoogte van de winkels.

Let op! Vanaf vrijdag 28 september wordt het autoverkeer vanaf de Erasmusbrug naar het Churchillplein omgeleid via de Boompjes. Fietsverkeer en voetgangers kunnen de Schiedamsedijk gewoon blijven gebruiken. Volg Rotterdam Onderweg voor het laatste nieuws.

Ben je benieuwd naar de inrichting van dit deel van de Schiedamsedijk? Kom kijken naar de maquette in het Coolsingel Informatiecentrum op het Churchillplein.