Let op! Rijbanen Coolsingel van noord naar zuid zijn beschikbaar.

Sluit

De Coolsingel
Vernieuwt Alles voor Ondernemers

Ondernemers op de Coolsingel

De Coolsingel gaat de komende 3 jaar op de schop. We proberen tijdens de werkzaamheden de binnenstad zo aantrekkelijk en bereikbaar mogelijk te houden. Op deze pagina geven wij je als ondernemer extra informatie die je kunt gebruiken in de communicatie naar bezoekers, klanten, werknemers of leveranciers. Onder Praktische Informatie kun je een omleiding kaart voor klanten en leveranciers en een kaart met de dichtbijzijnde parkeergarages downloaden. Onder Communicatie staan alle Werk In Uitvoering brieven die in de omgeving van de Coolsingel huis-aan-huis zijn verspreid. Heb je meer informatie nodig? Op het Churchillplein vind je ons Coolsingel Informatiecentrum en deze kun je bezoeken op afspraak of tijdens ons spreekuur op dinsdag en donderdag tussen 13.00 uur en 16.00 uur.

Ben je bewoner? Klik dan hier!

Meer over het project

Actuele
werkzaam­heden.

Heeft u een vraag?
Neem contact op met Frans de Ruever Omgevingsmanager
Telefonisch contact
WhatsApp: 06 41 55 00 87
Stuur een e-mail

Praktische
informatie.

Veelgestelde
vragen.

Dat ligt eraan welke kant van de Coolsingel de winkel of het bedrijf ligt. Tussen april 2018 en september 2019 werken we aan de oostkant (Stadhuis) van de Coolsingel. Tussen september 2019 en maart 2021 aan de westkant (Stadhuisplein). Deze 2 fasen zijn ook weer opgedeeld in kleinere fasen. Dit doen we om de Coolsingel zo bereikbaar mogelijk te houden voor het verkeer.

Als ondernemer op de Coolsingel kun je verwachten dat onze Omgevingsmanager bij je langskomt om werkzaamheden af te stemmen. Ondernemers buiten de Coolsingel kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Voor vragen kun je bellen naar de Omgevingsmanager (06) 415 50087 of een e-mail sturen naar coolsingel@rotterdam.nl.  

Aan het begin van de Coolsingel staan slagbomen en een verkeersregelaar. Als de leverancier zich meldt dan wordt hij doorgelaten. Let wel, geef als ondernemer op de Coolsingel je vaste leveranciers door aan de Omgevingsmanager via coolsingel@rotterdam.nl of (06) 415 50087. Leveranciers van winkels die niet op de Coolsingel gevestigd zijn moeten gebruik maken van de omleiding.

Laatste
nieuws.

Nieuwe bomen op de Coolsingel

Nieuwe bomen op de Coolsingel

De Coolsingel is 21 Oosterse platanen rijker. De nieuwe bomen zijn geplant langs de trambaan aan de kant van het Stadhuis.

Op maandag 19 november heeft wethouder Wijbenga (o.a. buitenruimte)…

Lees meer

Voorbereid op pad met Rotterdam Onderweg

Alles weten over de bereikbaarheid van Rotterdam? Hoe je het best op je bestemming kunt komen en welk vervoersmiddel daarbij past?

Alle informatie over bereikbaarheid en adviesroutes zijn te…

Lees meer

Publicatie Verkeersbesluit Coolsingel

Onlangs is in de Staatscourant het Verkeersbesluit Herinrichting Coolsingel gepubliceerd. Hierin staan alle verkeersbesluiten die noodzakelijk zijn voor de tijdelijke werkzaamheden aan de Coolsingel.…

Lees meer