Algemene voorwaarden.

Algemeen

Coolsingel.nl valt onder de verantwoordelijkheid van de gemeente Rotterdam.

Hoe de gemeente met uw gegevens omgaat, kunt u lezen op de pagina over privacy. Gemeente Rotterdam maakt gebruikt van cookies om de website te analyseren en te verbeteren. Uit bezoek aan coolsingel.nl verkregen informatie, wordt alleen gebruikt ter verbetering van de site en voor bezoekersstatistieken.

Coolsingel.nl

  • Voor het inzenden van een foto voor de fotowedstrijd zijn een aantal (persoons)gegevens verplicht om in te vullen; die gegevens worden opgeslagen in een database op de webserver en enkel gebruikt om contact met je op te nemen als je foto uitgekozen wordt. 
  • Na afloop van de wedstrijd worden alle gegevens verwijderd cq gearchiveerd volgens de geldende archiefwet als daartoe in de selectielijst toe besloten wordt. 
  • Ingezonden foto's zijn vrij door Gemeente Rotterdam te gebruiken voor deze fotowedstrijd; wordt je foto uitgekozen? Dan komt deze levensgroot op de Coolsingel te hangen. Het is daarom belangrijk dat je alleen foto's instuurt waar ofwel mensen onherkenbaar op staan, of waarbij je ten alle tijden toestemming hebt voor het herkenbaar in beeld zijn van iemands gelijkenis. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt bij jou als inzender.
  • Zorg dat je de juiste credits vermeld bij de foto; deze tekst wordt 1 op 1 overgenomen in het eindresultaat, de verantwoordelijkheid voor het kloppen van deze gegevens zijn voor jou als inzender.