Let op! De Coolsingel is open voor doorgaand verkeer van Noord naar Zuid.

Sluit

Ik ben
bewoner.

Bewoner op de Coolsingel of omgeving

Woon je op de Coolsingel of in één van de zijstraten, dan heb je vast wel gemerkt dat het drukker is geworden op de Coolsingel. Uit onderzoek is gebleken dat veel verkeer op de Coolsingel geen bestemmingsverkeer is, maar doorgaand verkeer. Dit verkeer zal tijdens de werkzaamheden een andere route of manier moeten vinden om bij hun bestemming te komen. Dit kan door meer met het openbaar vervoer te gaan reizen of vaker op de fiets te gaan. Een andere manier is om via de Ring te rijden.

Ook het bestemmingsverkeer moet rekening houden met een andere route. Verkeer vanuit Zuid richting Noord zal moeten omrijden via de Mariniersweg of de 's Gravendijkwal.
Woon je in het Laurenskwartier of in de omgeving van de Meent, dan kun je het beste via de Goudsesingel, Mariniersweg of Pompenburg de buurt in rijden. Woon je in het Witte de Withkwartier, dan kun je het beste via het Vasteland de wijk inrijden of via de Schilderstraat.

Onder Communicatie vind je alle 'Werk in Uitvoering'-brieven die in de omgeving verspreid zijn. Voor bezoek of pakketbezorging kun je een omleidingskaart downloaden. Heb je meer informatie nodig? Op het Churchillplein vind je ons Coolsingel Informatiecentrum. Je kunt ons bezoeken op afspraak of tijdens ons spreekuur op dinsdag en donderdag tussen 13.00 uur en16.00 uur. De omgevingsmanager is dan aanwezig. E-mailen kan ook altijd via coolsingel@rotterdam.nl.

Direct naar Communicatie

Communicatie.